FK Željezničar sazvao konferenciju za medije: Samir Bekrić se danas obraća javnosti

0
Radiosarajevo.ba
FK Željezničar sazvao konferenciju za medije: Samir Bekrić se danas obraća javnosti
Foto: FK Željezničar / Samir Bekrić

FK Željezničar za danas je najavio vanredno obraćanje javnosti i to nakon što je klub 'nanizao' četiri uzastopna poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kako je zvanično najavljeno, na press konferenciji će govoriti samo - sportski direktor Samir Bekrić. "Bekrić će biti na raspolaganju za sva pitanja vezana za sportski segment Kluba", naveli su iz ovog fudbalskog kluba.

Konferencija za medije tima s Grbavice će se održati u utorak, 26. septembra 2023. godine u 12 sati u Plavom salonu na stadionu Grbavica.

U petak u Bugojnu promocija knjige i tribina "Diskurs o bosanstvu" prof. dr. Senadina Lavića

U petak u Bugojnu promocija knjige i tribina "Diskurs o bosanstvu" prof. dr. Senadina Lavića

Podsjetimo, Plavi su u nedjelju poraženi u Mostaru od ekipe Zrinjskog rezultatom 2:1, i to nakon što su vodili veći dio utakmice. U osam odigranih utakmica osvojili su devet bodova i navijači su s punim pravom nezadovoljni.

Sve češće se priča o odgovornosti Nermina Bašića i Samira Bekrića, šefa stručnog štaba i sportskog direktora, poentirale su jučer i kolege s portal Scsport dodavši: "Iz rukovodstva Željezničara su iskazali punu podršku Nerminu Bašiću prošle sedmice. Međutim, najavljena je konferencija za medije na kojoj će se obratiti Samir Bekrić. Ostaje nam da vidimo šta sportski direktor Željezničara ima reći za seriju loših rezultata koji su sa pravom razljutili veliki broj navijača."

Inače, klub s Grbavice sljedeću utakmicu igra u Kupu protiv Slobode, a potom im dolazi ekipa sa samog vrha tabele - Široki Brijeg. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije