FK Željezničar objavio veoma važnu informaciju: Istočna i zapadna tribina su rasprodane!

1
Radiosarajevo.ba
FK Željezničar objavio veoma važnu informaciju: Istočna i zapadna tribina su rasprodane!
Foto: Radiosarajevo.ba / Prodaja karata za susret FK Željezničar - Neftci

FK Željezničar će u četvrtak, 27. jula, igrati prvi meč drugog pretkola Konferencijske lige protiv Neftcija iz Azerbejdžana. 

Prodaja ulaznica je počela, a iz kluba imaju važnu informaciju za navijače.

"Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu. Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba", saopćio je FK Željezničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije