FK Sarajevo ugostio Elmedina Konakovića: Predstavljeni mu ključni klupski izazovi

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šta si on umišlja i dokle?

On nabija troškove radeći stvari koje mu nisu u opisu posla. Nije mi jasno ni kako stigne da se toliko petlja u sve drugo. Ima li on slobodno vrijeme za svoje privatne interese ili baš mora sve o našem trošku?! Postoji li služba kojoj i ministri polažu račune? Zašto ih se ne opomene kada pređu svoje nadležnosti? Konaković je sebi dodijelio status visoko privilegirane osobe zbog svoje narcisoidnosti i umišljenosti. Kao prvo, ima najgoru moguću stranačku prošlost na kojoj je izgradio i sebe i karijeru. Drugo, njegov nivo i odraz je lik Rame Isaka. O saradnicima bolje da ne govorim. Treba mu neko reći što treba da radi a što ga se ne tiče dok je na ovoj poziciji jer on to ne zna. Građani BiH ne žele financirati njegove izlete u toku radnog vremena i lične zabave.

brko

taman je papak za njih-a

Koji bezobrazluk

Baš nas sve smatra budalama. Radna posjeta??? To valjda znači da će obići sve klubove sa nekim ciljem, samo njemu poznatim. Vjerojatno usput obećava i neke pare preko štele njega i slično. Glumi bitnog i moćnog frajera, presmiješan je. A kada ga upitaše za komentar o potezu Šmita na presudu, elegantno pređe na drugu manje bitnu temu. Ni riječi o tome. Jer to ga se itekako tiče! Neće ni mrdnuti po tom pitanju.

/ Najnovije