FK Sarajevo poslao poruku Milanu Tegeltiji i "bocnuo" Borac

0
Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo poslao poruku Milanu Tegeltiji i "bocnuo" Borac
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / FK Sarajevo - FK Željezničar, 8. oktobar2023.

Nakon što je sinoćnjom najavom utakmice protiv Borca na društvenim mrežama izazvalo mješovite reakcije javnosti, Fudbalski klub Sarajevo je večeras "pustio" novu najavu.

Na profilima Sarajeva na drušvenim mrežama objavljena je slika na kojoj se nalazi digitalni ručni sat koji pokazuje brojke "90+7", uz natpis ispod brojki "#FAIRPLAY".

Time iz Sarajeva aludiraju na sudijsku nadoknadu u nedavnom okršaju protiv Borca u Banjoj Luci. Glavni arbitar tadašnjeg okršaja Mateo Musa je utakmicu nadoknadio sedam minuta, a u sedmoj minuti nadoknade Borac je postigao izjednačujući pogodak koji je podigao buru u javnosti zbog toga što je riječ o očiglenom ofsajdu.

Prihodi Starbucksa zbog bojkota drastično pali u prvom kvartalu ove godine

Prihodi Starbucksa zbog bojkota drastično pali u prvom kvartalu ove godine

Podsjetimo, Sarajevo je sinoć objavilo najavu za predstojeći okršaj sa Borcem uz riječi "nema VAR-a, nema problema". Zbog toga se oglasio i Milan Tegeltija, predsjednik Fudbalskog kluba Borac. Iako je kod većine navijača Sarajeva ova objava izazvala oduševljenje, postoje i oni koji su osudili ovakve istupe, smatrajući da to nije nivo bordo kluba.

Sarajevo i Borac će odmjeriti snage u nedjelju od 19:45 na Gradskom stadionu Koševo, piše SCsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije