FK Sarajevo objavio: Veliki povratak Bordo miljenika na Koševo

1
Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo objavio: Veliki povratak Bordo miljenika na Koševo
Foto: X.com / Haris Duljević

FK Sarajevo je danas, 20. marta, objavio da je za klub opet potpisao Haris Duljević, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Bordo tima. 

Kako piše u objavi FK Sarajevo, Duljević će u Bordo dresu igrati barem do kraja sezone. 

"Haris Duljević potpisao je danas ugovor do kraja iduće sezone sa Fudbalskim klubom Sarajevo čime je ozvaničen povratak bordo miljenika na Koševo.

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović dobio još jedno vrijedno priznanje

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović dobio još jedno vrijedno priznanje

Duljević nije stranac u našem klubu, jer je ranije pokazao nevjerovatan talenat i borbenost na terenu. Sada, nakon skoro sedam godina, vratio se da ojača našu ekipu i nastavi putovanje sa nama", objavili su iz Bordo kluba. 

"Sa zadovoljstvom mogu poželjeti službeno dobrodošlicu Harisu Duljeviću nazad u Fudbalski klub Sarajevo. Ovaj transfer bio je planiran već duže vrijeme, a sada su se konačno uslovi uskladili da se to i realizuje. Haris je poznato lice sa dubokim razumijevanjem vrijednosti našeg kluba. Njegov povratak označava uzbudljivo novo poglavlje za nas i spremni smo za nove izazove. Vjerujemo u njegove sposobnosti i sigurni smo da će dati značajan doprinos uspjehu našeg tima", izjavio je sportski direktor, Senijad Ibričić.

U Bordo dresu Haris je skupio 97 nastupa, postigao 11 golova i upisao 22 asistencije. Sa klubom je osvojio i titulu u sezoni 2014/2015. Čestitku za dolazak je dobio i od košarkaškog Zmaja Džanana Muse na Instagram objavi FK Sarajevo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije