FK Sarajevo: Kompletirana lista pojačanja, Benko i Duljević na prodaju

Fena
FK Sarajevo: Kompletirana lista pojačanja, Benko i Duljević na prodaju
Radiosarajevo.ba / Almir Hurtić
Fudbalski klub Sarajevo kompletirao je ekipu za narednu sezonu, rekao je trener Almir Hurtić.

Hurtić je za youtube kanal FK Sarajevo govorio o prijelaznom roku, novim igračima i statusu nekolicine prvotimaca. Naglasio je da je dolaskom defanzivca Saše Novakovića kompletirana ''bordo'' ekipa za narednu sezonu. 

"Dolaskom Novakovića završili smo prijelazni rok. Kompletirali smo ekipu i zadovoljni smo urađenim poslom. Nova imena u ekipu su za sada samo novi igrači, sve dok na terenu ne dokažu da su pojačanja. Očekujemo od njih mnogo, a na njima je da se dokažu i opravdaju povjerenje", rekao je Hurtić. 

Istakao je da se čekaju ponude za Leona Benka i Harisa Duljevića. Benko je izrazio želju da ide iako ima još šest mjeseci ugovora.

"Benko želi napustiti klub, FK Sarajevo mu po tom pitanju neće stajati na putu. Ukoliko dobijemo ponudu spremni smo ga pustiti. Također, želimo prodati Duljevića, što bi se moglo riješiti tokom priprema", zaključio je Hurtić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije