Finale play offa engleskog Championshipa: Brentford ili Swansea?

0
Radiosarajevo.ba
Finale play offa engleskog Championshipa: Brentford ili Swansea?
Twitter / Wembley, London

Narasporedu je utakmica  finala play offa u Engleksom Championshipu. sastaju se Brentford i Swansea. Meč počinje u 16.00 sati.

Utakmica se naravno igra na Wembleyu a ulog je ogroman, ulazak u najjaču ligu svijeta uz 100 miliona za pobjednika.

Brentford je prošle sezone igrao finale sa poprilično sličnim sastavom kada su na terenu bili bolji od Fulhama ali je nedostajalo sportske sreće da ih gledamo u Premier Ligi. Ove sezone su ponovo trećeplasirana ekipa lige i najefikasnija momčad prvenstva. U play offu su protiv Bournemoutha uspjeli nadoknaditi dva pogotka zaostatka i sigurno da će to dati dodatnu motivaciju ekipi.

Ekipa Swansea je ove sezone završila kao četvrtoplasirana ekipa prvenstva. Igrali su kvalitetan nogomet i zasluženo igraju finale play offa. U posljednjem susretu protiv Brentforda su izvukli remi ali su tada potpuno nadigrani. To je bio susret u kome je Brentford uputio više od 20 udaraca prema golu i konstantno je bio pred golom protivnika.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je ovu utakmicu uvrstila u svoju ponudu. Tako je kvota na pobjedu Brentforda 1,97, neriješeno 3,35, a na  Sweanse 4,20.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije