FIFA žestoko kaznila Hrvatsku, Srbiju i Saudijsku Arabiju, evo kolike su kazne

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha naslova

Pa sa li vas je stid, stoko?

Puna podrska hrvatskim navijacima

za reakciju prema Borjanu. Zasluzio je.

Habuhabuhabu

Kazne su više nego smiješne. Više su podstrek da nastave. I budu još gori.

Kmeč

Ali, Srbima opet nije prošla priča o *****koj šahovnici i zločinačkoj Oluji?

Vatreni

Vrijedilo je svakog eura, onako ispr.at Borjana u bolesni *****čki mozak, ma NEPROCJENJIVO. Bio je djete kad je rat počeo, cijeli život je živjeo u mržnji, nedaj Bože nikome.

Šah mat

I ne postoji nešto šta se zove "*****ka šahovnica", postoji samo ona koju zna ceo svet, HRVATSKA ŠAHOVNICA. Oluja je dokazano na Međunarodnom sudu maestralna akcija, a ne zločinačka.

Sam u raj

Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube

Aja Sofija

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate.

308 Alka 28 Oluja

Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid! 500g ropstva, Đojleni, *****e, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim *****cima i njihovim medijima.

***

Koso varima!

/ Najnovije