Fener sastavio listu pojačanja: Turski velikan kreće po Rijada Bajića

Radiosarajevo.ba
Fener sastavio listu pojačanja: Turski velikan kreće po Rijada Bajića
/ Riad Bajić u dresu Konyaspor
Turski velikan Fenerbahče ove sezone neće osvojiti titulu prvaka Turske. Ekipa iz Istanbula ima 11 bodova manje od lidera i gradskog rivala Bešiktaša sedam kola prije kraja.

Da stvar bude gora po Plavo-žute, Fener zaostaje i šest bodova za drugoplasiranim Basaksehirom i vrlo vjerovatno neće igrati ni kvalifikacije za Ligu prvaka naredne sezone.

Razloga za uzbunu u turskom velikanu ima mnogo, a već se počelo pričati o pojačanjima za narednu sezonu. Turski mediji pišu kako je Fenerbahčeov tim skauta sastavio spisak pojačanja, a ime reprezentativca Bosne i Hercegovine Riada Bajića nalazi se na njemu.

Bivši fudbaler Željezničara igra fantastičnu sezonu u dresu Konyaspora, a ove sezone je postigao 13 golova u 25 prvenstvenih utakmica. Pored Bajića na spisku su navodno i njegov saigrač Omer Ali Sahiner, kao i Kosovar Vedat Muriqi koji igra za Genclerbirligi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije