Faruk Hadžibegić nakon blamaže: Gubljenje je vremena da pričamo da je nešto dobro bilo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To nijedan trener u istoriji bih nije uspio...

...da izgubi od luksemburga. Hadzibegicu dokazana ka ri no od igraca i trenera, ovde nije dovoljna ostavka nego harakiri, da imas imalo casti i morala. Tako to casni japanci rade. Nijedan trener u istoriji bih nije uspio izgubiti od luksemburga, stvarno si retard. Ako ga sad ne smijene, treba ugasiti i repku i nsbih.

***

***

Gdje vam je sad pjanic koji je bolji od modrica???

Pjanic je dobro izabrao da ne igra za luksemburg, on u ovakvom luksemburgu ne bi mogao biti ni na klupi. Najveca prevara u istoriji fudbala je pekar sa bistrika zvani pjanic, pa on ni u vrbanjusi ne bi mogao igrati. I ono ce da igra u barseloni, moze ali sa pionirima.

Kako to

Uhljeb. Koga je ovaj levat trenirao ikad?

Dedo

Pogledajte djeco dobroooo ovog covjeka. Dooobrooo ga pogledajte. Ovo je najbolja zivotna lekcija sa zivim primjerom. Pogledaje djeco kako jedan, samo jedan covjek na pogresnom mjestu moze da sjeeeeeebeeee sve i unazadi do krajnjih granica, i to samo u 3 utakmice!

Zaboravlja se

Da je avion kasnio iz Portugala!! Ohanite malo, nije lahko djeci.

Rukfash

po zelji Vice Z.

Ako covjek ima obraz

Sa svojim rezultatima si potvrdio da treba da odes. Nikad nisi napravio neki rezultat da se covjek sjeca tebe i tvojih poteza. Ti si za nize klase fudbala.

Renew

Fudbalski savez BiH treba cijeli smijeniti. Ako je neko bio dobar igrac ne znaci da je dobar manager ili trener. Treba izabrati osobe u FSBiH koji istinski znaju i zele da unaprede i poboljsaju status repke. Politicke pijuncice treba izbaciti iz saveza. Petev je za Hadzibegica marka.

Djdj

Ostavka krastavac jedan Nemas ti pojma.Uvjek sam se cudio otkud ti u repki bivse juge kad ni tad nisi imao pojma

Jole

Nek nije Pjanic sutao penal pa taman nikad ne dali gola...to je izlizan igrac i neznam koji ste ga ikako zvali da igra...katastrofa frajer

***

***

***

***

Otkud kloc hadzibegic u repki yuge

>>Ostavka krastavac jedan Nemas ti pojma.Uvjek sam se cudio otkud ti u repki bivse juge kad ni tad nisi imao pojma ka Djdj<< Znas otkud, osim stavljao prosjecne igrace iz bih da bi zadovoljio tzv.nacionalni kljuc, koji se nije ni trazio od njega, jer ni hadzibegic ni sabanadzovic nisu bili za repku. Jos je hadzibegicu dao da bude kapiten, pa on kapitenski fulio penal protiv argentine. Zbog osima najbolji srpski igraci nisu igrali ukljucujuci savicevica koji je bio car i u zvezdi i u milanu. Vazda srbima neki stranci kroje sudbinu, jer poznato je da je osim bio ceh, a odgojen kao musliman iz bosne, pa je onda i favorizovao njihove igrace ukljucujuci i susica umjesto savicevica. Zato mu savicevic nije ni dosao na sahranu.

/ Najnovije