EURO: Danci se vraćaju nakon drame s Eriksenom i to protiv najtežeg protivnika

0
Radiosarajevo.ba
EURO: Danci se vraćaju nakon drame s Eriksenom i to protiv najtežeg protivnika
Foto: EPA-EFE / Danska - Finska

Europsko prvenstvo u fudbalu se nastavlja, a i danas nas čekaju tri utakmice. 

Ukrajina - S. Makedonija (15.00)

Nakon što su pretrpjeli poraze u prvom nastupu, Ukrajina i S. Makedonija nemaju previše prostora za kalkulaciju. Pobjeda je ono što treba jednima i drugima. Makedonci su se dobro držali protiv Austrije, ali u završnici su primili dva gola. Dosta toga i previše ovisi o Pandevu.

Ukrajina je, pak, doživjela šesti poraz u nizu na Eurima, a sada ima priliku prekinuti taj negativan niz jer je ipak bolja od Makedonije.

Odlučite li se zabaviti, a možda i zaraditi danas, MOZZART nudi dobre kvote. 

Za njih je Ukrajina favorit, pa je MOZZART kvota na njihovu pobjedu 1.77. Mislite li, pak, da Makedonci mogu iznenaditi, kvota na njihovu pobjedu je 4.90, dok je 3.50 kvota za one koje misle da će utakmica završiti bez pobjednika.

Nizozemska - Austrija (18.00)

Dva lica pokazala je Nizozemska protiv Ukrajine, dominantnih 75 minuta i crnu rupu od pet minuta. Defenzivno su vrlo ranjivi, a u napadu dosta toga promašuju i pitanje je zapravo koji je njihov domet.

Slično tako je i s Austrijom, ona, pak, ovisi najviše o Davidu Alabi, igraču koji pokriva i obranu i vezu i bok. Dvoboj u Amsterdamu prilika je za obje selekcije da remijem praktički osiguraju prolazak dalje.

Mislite li da će se remi i dogoditi, MOZZART nudi odličnu kvotu za neriješen rezultat, 3.80.

Nizozemska je, dakako, favorit i na kladionicama, pa MOZZART nudi kvotu od 1.68 na njihovu pobjedu. S druge strane, kvota na pobjedu Austrije iznosi 5.50.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Danska - Belgija (21.00)

Koliko je dramatična borba za život Christiana Eriksena emotivno ispraznila njegove suigrače odgovorit će utakmica protiv Belgije. No, i sa svojim najboljim igračem u momčadi Danci ne bi bili favoriti protiv Belgije, piše Jutarnji.

Crveni vragovi su istovremeno dominantnom predstavom protiv Rusije, u kojoj su igrali onoliko koliko im je bilo potrebno, potvrdili velike ambicije na Europskom prvenstvu. Danci su posljednji put pobjedili Belgiju prije 20 godina.

Vidi se to i po kvotama na kladionici, pa tako MOZZART daje kvotu od 3.80 na pobjedu Danske.

Da nas čeka tvrda utakmica, govore i kvote na pobjedu Belgije te na remi.

Kvota na pobjedu Belgije iznosi odličnih 2.15, dok je MOZZART kvota na remi 3.20.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije