Ervin Zukanović se vratio u bh. fudbal: Sarađivat će s još jednim bivšim Zmajem

0
Radiosarajevo.ba
Ervin Zukanović se vratio u bh. fudbal: Sarađivat će s još jednim bivšim Zmajem
Foto: NK Čelik / Ervin Zukanović predstavljen u NK Čelik

Proslavljeni bh. reprezentativac Ervin Zukanović potpisao je ugovor sa zeničkim Čelikom, čime je postao dio stručnog štaba Darija Damjanovića.

U NK Čelik smatraju da će im iskustvo koje posjeduje Zukanović biti od velikog značaja kako u ostvarenju sportskih rezultata tako i u razvoju mladih igrača.

"NK Čelik raste u svakom pogledu, a jedan od ciljeva nam je bio i da imamo stručan i iskusan sportski kadar. Takvo ime smo sigurno dobili u Ervinu Zukanoviću, koji će postati pomoćnik Dariju Damjanoviću i koji će nam svojim iskustvom i znanjem pomoći da ostvarimo sportske ciljeve.

Peta noć SFF-a | Slavnoj glumici Meg Ryan uručeno Počasno Srce Sarajeva

Peta noć SFF-a | Slavnoj glumici Meg Ryan uručeno Počasno Srce Sarajeva

Također, nema sumnje da će igrači imati šta naučiti od Zukanovića te da će im on pomoći u daljem razvoju", objavljeno je na Facebooku NK Čelik.

Ervin Zukanović je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 38 utakmica, a na vrhuncu karijere nastupao je za Romu, Sampdoriju i Atalantu.

Inače, sezona za Čelik je počela prije par dana, a u prvom susretu su savladali ekipu Goražda rezultatom 1:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije