Erik ten Hag kaznio igrače nakon sramotnog poraza na Anfieldu

0
Radiosarajevo.ba
Erik ten Hag kaznio igrače nakon sramotnog poraza na Anfieldu
Foto: EPA-EFE / Erik ten Hag

Erik ten Hag je natjerao svoje ponižene igrače Manchestera Uniteda da sjede u tišini i slušaju kako igrači Liverpoola slave svoju rekordnu pobjedu od 7-0.

Ten Hag je natjerao svoju ekipu da sluša kako momci Jurgena Kloppa luduju, igrače i navijače kako su slavili na stadionu. Rekao im je da to iskoriste kao motivaciju kako bi osigurali da više nikada ne kapituliraju tako jadno, piše The Mirror.

Zvijezde Uniteda, uključujući kapitena Bruna Fernandesa, najboljeg strijelca Marcusa Rashforda i višestruke osvajače Lige prvaka Casemira i Varanea, morale su trpjeti sramotu slušajući scene iz svlačionice Liverpoola dok su Kloppovi ljudi uživali.

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

Nakon što ih je proveo kroz ovo bolno iskustvo, ten Hag je 'razbio' svoje igrače zbog njihove sramotne predaje na Anfieldu, najtežeg poraza Uniteda ikada.

Ten Hag je rekao svojim igračima da su sretni što se vraćaju u timskom autobusu, a ne da putuju nazad sa ljutim navijačima koji su platili novac i putovali da gledaju tako jadnu utakmicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije