Engleska zvijezda pokazao mračnu stranu: ‘Šalji mi gole slike!‘

0
Radiosarajevo.ba
Engleska zvijezda pokazao mračnu stranu: ‘Šalji mi gole slike!‘
Foto: Epa-efe/ Instagram / Michael Owen i Rebecca Jane

Poznati nogometaš Michael Owen (41), inače poznat kao uzoran porodični čovjek, rekao je izvjesnoj reality zvijezdi da mu pošalje 20 svojih slika u toplesu kako bi ih on mogao ocijeniti, piše Mirror.

Owen je poslao stotine poruka bivšoj stanarki Big Brother kuće, Rebecci Jane (36), od kojih su neke vrlo eksplicitne.

Bivši napadač Liverpoola, Manchester Uniteda, Real Madrida i Newcastlea, često je javno je govorio o svom životu i braku, napisao je autobiografiju i pojavio se u nekoliko TV reklama.

Brižno njeguje imidž uzornog muža i oca četvero djece, pa je otkriće poruka i njegovo koketiranje s Rebeccom, inače majkom dvoje djece, šokiralo obožavatelje koji u njemu vide uzor, prenosi Jutarnji list. 

Koliko je zasad poznato, Owen je Rebeccu tražio da mu pošalje obnažene fotografije i da 'ništa ne prepusti mašti', te joj je kazao da je jednu njezinu sliku pogledao čak 65 puta. Zatim joj je predložio da se nađu na utrkama te joj je kazao da ga je zaintrigirala njezina tjelesna građa i pitao jesu li njezine grudi prave. Također joj je rekao kako svi misle da je on pravi anđeo - sve dok ga ne upoznaju.

Owen je počeo pratiti Rebeccu na Twitteru 18. marta. Ona je nastupila u Big Brotheru 2017. godine, vodila je detektivsku agenciju za otkrivanje nevjernih partnera i redoviti je gost ITV-jeve emisije This Morning.

Par je razmijenio nekoliko poruka, a prijatelj je rekao da je Rebecca, inače diplomirana pravnica, bila oduševljena što ju je kontaktirao njezin junak iz djetinjstva.

No tema razgovora je ubrzo postao seks, a sve se intenziviralo tokom aprila.

Kad je zamolio Rebeccu za još slika, navodno joj je kazao: 'Hajde, pošalji ih. Putovanje do Londona je jako dugo i dosadno pa moram nešto učiniti... Ne prepusti ništa mašti, a ja ću ti reći jesu li prikladne za društvene mreže - nadam se da nijedna nije prikladna.'

Nakon što mu je Rebecca poslala slike, odgovorio joj je: 'Nevjerojatno'.

Moleći za još, dodao je: 'Sigurno imaš spremljenih slika. Mislio sam da ću ih dobiti desetak. I odmah si pogodila 'u sridu' slikom svojih sisa. Nema smisla sada odustati. Nije loše. Izvrsno! Ovo definitivno nije prikladno za društvene mreže. Pošalji mi ih jedno dvadesetak.'

U drugom navratu, Rebecca mu je poslala fotografiju sebe u kadi - nakon što joj je rekao da sjedi u dnevnom boravku s porodicom.

Inače, Owen je oženio ljubav iz djetinjstva, Louise Bonsall, u junu 2005. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije