Edison Pavlović novi direktor FK Željezničar

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ma šta nam Željo spade. Hem Edison, hem Pavlović, hem lik može veze sa životom. Od sutra navijam za Pofalićki ...

PapeMehlem

Edisonov buraz, Dzasmin je novi sekretar kluba, novo radno mesto!

kikirez

Ako je iz Kiseljaka,onda je pravi Zeljovac!Samo naprijed Pavlovicu!

Infidel

Oj, imena! Braćo!

Haha

Pa gdje Edisona nađoste..?

Hahaha

To što je bio direktor Kiseljaka i Oslobođenja ne garantuje da će biti dobar direktor fudbalskog kluba. Ali kod nas sve može, pa i ova budalaština..

haso

ni edison.pavlovic nece izdrzat pola godine koliko ima zeijeznicar duga tosu astronommske cifre prazna kasa.nema sponzora nece niko dzaba ulagat novac da neko pokrade amar osim onbi bijo dobar direktor njegovog voijenog zeije

/ Najnovije