Edin Višća uz zastavu sa ljiljanima i hit Dine Merlina proslavio titulu prvaka Turske

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sa zastavom Bosne i Hercegovine !!

Bravo Edine !!

Barbii

A jest vam vijest u pm....ebo vas i ljiljan i 4.s i u. Te nas stvari .ebu 30.god...pustite nas da životarimo,olabavite malo novinarski lešinari!

Prokleti ljiljani,dem borac

Popi.... ti se na tu zastavu.da mi je ova pamet nikad za ovu lopovsku drzavu nebi ni sekunde proveo u zemunici.ta zastava je izrodila najvece zli bosnjacima koje postoji.pod tim sranjem se rodila sda mafija i njihov lopovluk.

Ask

Bravo, pobjegli ste po svijetu i motate se u ljiljane, a zapitati li se kako je Mehi u nekom selu kod Rogatice gdje ne smije reći da živi u Bosni jer će mu biti zapaljena i stala i stoka.

Guest

Da mozda nije trebo otic u Rogaticu sa zastavom i automatom pa pucat zato sto je Mehi lose. Kad vec znas Mehu bujrum ***kako si i naumio. Covjek je fudbaler i ambasador Bosne i Hercegovine u ja mu zelim sve najbolje! Bravo Edine!

/ Najnovije