Edin Džeko o teškom porazu: Imam osjećaj da su se igrali sa nama u svakom segmentu igre

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gdje vam je sad pjanic koji je bolji od modrica???

Pjanic je dobro izabrao da ne igra za luksemburg, on u ovakvom luksemburgu ne bi mogao biti ni na klupi. Najveca prevara u istoriji fudbala je pekar sa bistrika zvani pjanic, pa on ni u vrbanjusi ne bi mogao igrati. I ono ce da igra u barseloni, moze ali sa pionirima.

Haha

Bosnje i ovde brisu komentare. Valjda treba napisati da ste fudbalska sila pa da ne obrisu. Samo lazite sami sebe dok ne zavrsite ko palestina.

Koga

sada klocem zvati?

Boske

Nekad sam mislio da bi BiH bila prva u grupi u kojoj su Lihtenstein,Andora ,Gibraltar ,Island ,Luxemburg sad vidim da nema šanse.

Popus hi qa ru vlahu

Bosnje i ovde brisu komentare. Valjda treba napisati da ste fudbalska sila pa da ne obrisu. Samo lazite sami sebe dok ne zavrsite ko palestina. ka Haha

Db

OVAKO,DAJTE REPKU HERCEGOVCIMA NA UPRAVLJANJE,KUNEM SE DA BI IMALI NIKAD BOLJE REZULTATE!!

***

***

Evo ti

ka ***** hi qa ru vlahu Tvoj komentar je znak tvoje intelektualne nemoci i nedostatka argumenata, znas islamizirani vlahu.

/ Najnovije