Edin Džeko i Senijad Ibričić se sreli u Sarajevu: Komentare okupirali navijači Hajduka

0
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko i Senijad Ibričić se sreli u Sarajevu: Komentare okupirali navijači Hajduka
Foto: Instagram / Edin Džeko i Senijad Ibričić

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko iskoristio je dolazak u glavni grad naše zemlje kako bi se sreo s bivšim saigračem iz Zmajeva, danas sportskim direktorom FK Sarajevo Senijadom Ibričićem. 

Edin Džeko i Senijad Ibričić su igrali neke velike utakmice za Zmajeve. Dok se Ibričić oprostio 2014. godine, naš Dijamant još igra za selekciju BiH. 

Iako niko nije mogao biti zadovoljan rezultatom utakmice protiv Portugala (0:5), čini se da su bivši saigrači bili izrazito sretni što su vidjeli jedan drugog. 

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Ibričić je na svom Instagramu podijelio fotografiju iz Sarajeva, uz poruku: "Za sva vremena." 

Interesantno je spomenuti da su komentare 'okupirali' navijači splitskog Hajduka. Ibričić je za Hajduk odigrao 76 utakmica i još ga mnogi Bili vole.

Oni su u komentarima masovno pisali 'vrime je'. To je fraza koja je postala popularna ovog ljeta, kada je izašla priča da će reprezentativac Hrvatske i fudbaler Tottenhama Ivan Perišić zaigrati za Hajduk.

Navijači Hajduka su sedmicama 'vodili kampanju' uz ovu frazu, a čini se da planiraju isto i s našim Dijamantom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije