Džeko pojasnio "spornu fotografiju" s Arnautovićem i smirio Austrijance

Radiosarajevo.ba
Džeko pojasnio "spornu fotografiju" s Arnautovićem i smirio Austrijance
AA / Prosinečki i Džeko na konferenciji za medije

Više od 20.000 navijača Bosne i Hercegovine bodrit će večas Zmajeve u duelu protiv Austrije na legendarnom Prateru.

Utakmica grupe 3 Lige nacija u Diviziji B, između Austrije i Bosne i Hercegovine, igra se s početkom u 20:45 sati, uz direktan prijenos na Nova BH. 

Edin Džeko je mnogima izuzetno zanimljiv, posebno Austrijancima jer je ranije imao subobe (Aleksandar Dragović), ali i druženja (Marko Arnautović). 

Dijamant je na konferenciji uoči večerašnje utakmice rekao da je izgladio nesporazume s reprezentativcem Austrije Dragovićem, s kojim se sukobio na terenu u prijateljskoj utakmici nacionalnih timova prije nešto više od tri godine u Beču (1:1).

Za ”spornu fotografiju” njega i Marka Arnautovića iz jednog sarajevskog ugostiteljskog objekta nakon utakmice igrane u Zenici u septembru, u kojoj je BiH pobijedila 1:0, Džeko je rekao:

"Prema Marku, austrijski novinari nisu tada bili korektni, kao što bi i mene masakrirali naši novinari da smo mi izgubili. Naše prijateljstvo nije od utakmice do utakmice. Izašao bih tada s njim da smo i mi izgubili". 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije