Džeko nakon odlične utakmice: "Igru briši, bodove piši"

1
Radiosarajevo.ba
Džeko nakon odlične utakmice: "Igru briši, bodove piši"
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Reprezentacija BiH

Edin Džeko, kapiten Reprezentacije Bosne i Hercegovine, obratio se nakon utakmice Zmajeva protiv Finske. Bh. tim je pobijedio 3:2, a Džeko je bio strijelac dva gola.

Rekao je da je zadovoljan utakmicom.

"Pokazali svašta, slabosti, dobre stvari, karakter, pogotovo jer tu ima dosta mladih igrača. Nije bilo nimalo lako vratiti se nakon 1:2 gdje se čuje zvižduk sa tribina.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Jako dobro smo krenili u utakmicu i iz dvije polu-kontre smo primili dva gola, to je rezultat umora i dekoncentracije. Oni (Finci op.a) su bili dosta svježiji, mi smo nakon drugog gola ušli u neku paniku, ali smo se vratili", rekao je Džeko nakon utakmice.

Na kraju, kaže, su promijenili taktiku i bilo je puno bolje.

"Igru briši, bodove piši, to je uvijek bilo najbitnije. Kad pobijedimo, nađe se mana, kad izgubimo, kaže se ehhh... Uvijek nešto ne valja", istakao je Dijamant.

Pohvalio je i Reprezentaciju Finske.

"Finska je dobra reprezentacija, pokazali su da su ekipa koja ima ideju, koja zna šta radi", zaključio je kapiten Zmajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije