Džeko lovi Vučicu i najveću kvotu!

0
Promotivni tekst
Džeko lovi Vučicu i najveću kvotu!
Foto: Mozzart / Promo / Edin Džeko

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Bukmejkeri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svijetu.

Jose Mourinho će sa Romom pokušati da pokvari planove "svom" Interu i Džeki i sruši najveći koeficijent na planeti u sklopu četvrtfinala Kupa Italije.

INTER - ROMA (UTORAK, 21.00), KEC 1,70

SIPA objavila nove informacije o akciji 'Black Tie 2': Otkrili koliko su novca 'blokirali' u bankama

SIPA objavila nove informacije o akciji 'Black Tie 2': Otkrili koliko su novca 'blokirali' u bankama

Da li je i koliko poraz u milanskom derbiju uzdrmao Inter, saznaćemo večeras kada se Nerazzuri sukobe sa Romom u borbi za plasman u polufinale Kupa Italije. Inter ima veoma solidnu sezonu. Tim Simonea Inzagija trenutno vodi na tabeli Serije A, ali sa samo jednim bodom više od Milana i Napolija sa mečom manje. Tri dana nakon prekida serije od 14 utakmica bez neuspjeha u ligi, Inter ima posla sa Joseom Mourinhom, koji je ostavio dubok trag na Giuseppe Meazzi, dovodeći Nerazzurri do triplete. Trenutno je Portugalac na čelu Rome, a ne može se pohvaliti ubjedljivom kampanjom. Mourinho je očekivao da će konkurisati za plasman u Ligu šampiona, ali je za sada tek sedmi na tabeli. Vučica već sada zaostaje šest bodova za četvrtom pozicijom, a u prošlom kolu upisala je remi bez golova sa Genom i tako prekinula niz od dvije pobjede.

FENERBAHCE - KAYSERI (UTORAK, 18.30), KEC 2,00

Fenerbahce uveliko doživljava razočarenje za razočaranjem. Ni ove sezone nema naznaka da će Kanarinci uspjeti do Lige prvaka, a da ne govorimo o osvajanju Super lige. Nakon neuspjeha u domaćem prvenstvu, tim je sredinom januara dobio novog trenera Ismaila Kartala. Ali, za sada je rano govoriti o povratku tima u borbu za plasman u evropska takmičenja. U prethodnom kolu Fener je kod kuće izgubio od Basaksehira (0:1) i pao na šesto mjesto na tabeli. Danas ga očekuje duel sa Kayserijem u okviru bitke za plasman u osminu finala Kupa, a vrijedi istaći da je rival u nešto boljem stanju. Kayseri zaostaje tri boda za protivnikom na tabeli Super lige, ali je samo jednom izgubio u posljednjih pet mečeva na gostovanju Kasimpasi (1:3).

PALMEIRAS - AL AHLY (UTORAK, 17.30), KEC 1,48

Palmeiras će borbu na Svjetskom klupskom prvenstvu početi od polufinala, gdje će se suočiti sa egipatskim velikanom Al Ahlyjem. Ipak, Verdao je u punom takmičarskom ritmu zahvaljujući startu saveznog prvenstva Paulista, gdje je od 23. januara odigrao četiri meča i ostvario tri pobjede i remi. U prethodnom meču izabranici Abela Ferreire savladali su Agua Santa (1:0) i najavili ozbiljnu borbu za prestižni trofej u Abu Dabiju. Afrički šampion Al Ahly je, za razliku od vladara Južne Amerike, već odigrao jedan meč na aktuelnom turniru i sastao se sa meksičkim Montereyem. Egipćani su gotovo po svim pokazateljima igre zaostajali za protivnikom, ali su u završnoj fazi napada bili ubjedljiviji i jedan od udaraca odlučio je sudbinu odlaska u polufinale u korist štićenika Pittsa Mosimanea.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije