Džeko emotivnom porukom ispratio Aguera u penziju: "Brate moj..."

0
Radiosarajevo.ba
Džeko emotivnom porukom ispratio Aguera u penziju: "Brate moj..."
Foto: EPA / Kraj za legendarnog Argentinca

Sergio Aguero, sjajni argentinski fudbaler, danas je zvanično objavio kraj igračke karijere zbog zdravstvenih problema, a potom se oglasio i Edin Džeko.

Aguero je bio primoran na ovaj potez zbog problema sa tahikardijom, a danas je na Nou Campu u podne održao konferenciju za medije na kojoj je potvrdio svoju odluku, piše Scsport.

“Prerano završavaš karijeru, nažalost, ali zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. Uvijek ću pamtiti naše sjajne trenutke sa terena na kojem si bio poseban. Sretno u budućnosti, brate!”, napisao je Džeko.

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

Džeko i Aguero su nekoliko sezona dijelili svlačionicu u Manchester Cityju.

Dijamant i sjajni Argentinac su osvojili pregršt trofeja i predstavljali su ubojit tandem dugi niz godina u timu iz Manchestera.

Nema sumnje da Aguerov prestanak bavljenja fudbalom predstavlja veliki gubitak za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i sasvim sigurno da je ima još mnogo toga da nam pokaže na zelenim travnjacima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije