Džeko branio Peteva od bugarskih medija: Radi dobro, vidjelo se to u kvalifikacijama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Daj Džeko dosta i tebe

dzekosramota

evo ga novi izdajnik kao i Misimovic...

Sasa

Ne laprdajte. Dzeko zna sta govori i ima karijeru iza sebe a izgleda i jos pred sobom bar za repku.

borg

.ebo li ti PETEV Amru u zicugu

Most

Ne kaki dzeko

Aaa

Moj dobri Dzeko, taj Petev nema blage veze. Zasto ga branis kad i sam znas ovo. Uz to, i ti bi mogao sa popravis svoje nisanske sprave kada si u repki. Nisu iste u klubu i reprezentaciji. Namjerno ili ne ?

Koel

Vodi ga kuci *** te on skupa s zeljkovocem

222

AKO NIJE TRENER KRIV, ONDA STE VI IGRACI. A MOZDA ZAJEDNO, ON OPSTRUIRA PO DOGOVORU SA ZELJKOVICEM I COMP. A VI PROVODITE TE PLANOVE ...

blablabla...

Naravno da nije do Peteva. Vidi se da covjek ima ideju. Mi imamo dva klasna igraca od kojih je jedan na zalasku karijere tj. Dzeko i Krunic. Pjanic tu ne racunam jernikad nije odigrao dobru tekmu za repku. Ostali su ono sto se kaze dobri ali nije to neki nivo kakav je bio u godinama od 2010-2014. Nasa reprezentacija je trenutno nivo nase grupe u LG. CG, Finska i Rumunija. Dzekson je u pravu i nije jedini igrac koji podrzava Peteva. Uzgred petev je pozvao sve mldje igrace koji iole vrijede i ekipa koja bude igrala LG igrace kvale za. europsko Petev treba da ostane jer zna sta radi a novi selektor ne moze donijeti nista novo i odrzivo do kvalifikacija. Begic ,sda i ekipa iz ukopnog drustva Bakije namjerno unose nemir i placaju sendvice pisarima portalada bi opet postavili svoje botove.

/ Najnovije