Duško Bajević: Radujem se čestitkama, zajedno ćemo uspjeti u projektu

Radiosarajevo.ba
Duško Bajević: Radujem se čestitkama, zajedno ćemo uspjeti u projektu
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / Duško Bajević: Radujem se čestitkama

Nakon što je imenovan za novog selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Duško Bajević je u prethodna dva dana primio veliki broj čestitki i poruka od prijatelja iz cijelog svijeta.

Kako nije u prilici svakom pojedinačno poslati odgovor na poruku, selektor se kratkom zahvalnicom obratio onima koji su mu poslali riječi podrške.

Ko će biti Bajevićevi saradnici: Spahić i Varešanović ponovo među Zmajevima?

Nakon što je jučer zvanično potvrđeno imenovanje Duška Bajevića na mjesto selektora nogometne reprezentacije BiH, najavljeno je da će iza Nove godine biti saopšten i kompletan sastav stručnog štaba Zmajeva. Jedan od saradnika princa sa Neretve trebao bi postati Emir Spahić.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti: 

„Poštovani prijatelji,

Iskreno sam obradovan vašim čestitkama na imenovanju za selektora „A“ reprezentacije. Siguran sam da ćemo zajedno uspjeti u ovom projektu, jer vjerujem u naš uspjeh na ovom zadatku. U dvije utakmice baraža ćemo pokazati da možemo i hoćemo učiniti ono što se očekuje od nas, plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Hvala svima na lijepim željama, te koristim ovu priliku i upućujem Vam čestitku za nastupajuće praznike i sretnu Novu Godinu.

S poštovanjem,

Dušan Bajević“

Duško Bajević za Radiosarajevo.ba: Uskoro dolazim u Sarajevo na razgovor

Ne treba žuriti s odlukom o novom selektoru, ali što se mene tiče tu sam, želim pomoći Zmajevima. Doći ću tokom decembra u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovarat ćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije