"Država Bosna!": Pogledajte korteo BH Fanaticosa kroz Zenicu

4
Radiosarajevo.ba
"Država Bosna!": Pogledajte korteo BH Fanaticosa kroz Zenicu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Korteo BH Fanaticosa u Zenici

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, popularni BH Fanaticosi, u korteu su krenuli prema Bilinom Polju, gdje će Zmajevi večeras od 20:45 sati u okviru trećeg kola Lige nacija ugostiti Njemačku.

"Država Bosna!", skandirali su BH Fanaticosi prije nego što su se uz pjesmu i bakljadu zaputili ka stadionu.

BH Fanaticosi su se ranije danas oglasili i pozvali sve na saradnju s ciljem podrške žrtvama poplava i odrona u Bosni i Hercegovini.

Zasjedao Štab CZ zbog klizišta na Trebeviću: "Problem je što je to na teritoriji RS-a"

Zasjedao Štab CZ zbog klizišta na Trebeviću: "Problem je što je to na teritoriji RS-a"

"Naša reprezentacija večeras na Bilinom Polju dočekuje Njemačku. Utakmica dolazi u momentu teških katastrofa koje su zadesile naš narod na više područja.

Ovim putem pozivamo sve koji će biti prisutni na stadionu u Zenici da u 39. minuti prate sjevernu tribinu, te da zajedno poručimo građanima Bosne i Hercegovine da nisu sami. Volim te Bosno!“, poručili su BH Fanaticosi.

Korteo BH Fanaticosa u Zenici

Ulaznice za utakmicu su rasprodate, te nas očekuje vrhunski ambijent.

Susret između BiH i Njemačke igra se na stadionu Bilino Polje u Zenici s početkom od 20:45 sati uz direktan TV prijenos na BHT1, a moći ćete ga pratiti i u tekstulanom prijenosu na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije