BH Fanaticosi: "Imamo posebnu molbu za sve navijače koji će biti na Bilinom Polju"

1
Radisarajevo.ba
BH Fanaticosi: "Imamo posebnu molbu za sve navijače koji će biti na Bilinom Polju"
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Korteo BH Fanaticosa

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će odigrati meč 3. kola elitne skupine UEFA Lige nacija protiv selekcije Njemačke.

Očekuje se da će naš tim imati težak zadatak, no sigurni smo da će uživati u snažnoj podršci najvatrenije navijačke grupe, poznatih BH Fanaticosa.

Navijačka skupina oglasila se jutros, 11. oktobra putem društvenih mreža s posebnom porukom za sve navijače koji će prisustvovati večerašnjem susretu u Zenici.

Grad u BiH koji osvaja turiste: Više od milion posjetitelja, turizam u Mostaru bilježi izniman rast

Grad u BiH koji osvaja turiste: Više od milion posjetitelja, turizam u Mostaru bilježi izniman rast

Molba za navijače

Naša reprezentacija večeras na Bilinom polju dočekuje Njemačku. Utakmica dolazi u momentu teških katastrofa koje su zadesile naš narod na više područja.

/ Anketa

Koliko će nogometni Zmajevi osvojiti bodova u naredna dva susreta Lige nacija?
Rezultati

Ovim putem pozivamo sve koji će biti prisutni na stadionu u Zenici da u 39. minuti prate sjevernu tribinu, te da zajedno poručimo građanima Bosne i Hercegovine da nisu sami.

"Volim te Bosno!", poručili su BH Fanaticosi.

Podsjećamo da Bosna i Hercegovina sa Njemačkom igra večeras, 11. oktobra na Bilinom Polju u Zenici sa početkom u 20.45 sati.

Portal Radiosarajevo.ba će držati teksutalni prijenos uživo u kojem ćete moći pratiti najzanimljivije trenutke u utakmici, dok će TV prijenos biti na BHT-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije