Drugi igraju Europu, mi kaskamo u mjestu: Zašto Premijer liga BiH zaostaje za regionom?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Sergej laze, nece bit bolje ! Sa ovim ljudima u N/FS BiH-a samo moze bit jos gore, ne znam kako al oni uvijek nadju neki novi nacin da nas ostave bez rijeci svojom nesposobnoscu, lopovlukom, lazima.. Sudije su te od kojih zavisi rezultat a ne fudbaleri. NE MOZE se razvit normalan i psihicki stabilan igrac pored tolike nepravde. Trude se ljudi, treniraju i dodje debil od sudije i hladno ih pokrade, i konstantno se krade.. Kad se dovoljno razocara u sve to nije mu do zivota a ne do fudbala... I to mi gledamo na nasim sumornim i tuznim terenima PL BiH-a. Rasulo u 90% ekipa, nepovezana i isjeckana igra, igraci koje boli ku*ac.. Tereni to ne mogu promijenit al zato dovodjenje strucnih ljudi u N/FS BiH-a moze mnogo toga.. PS Dojam je da autor teksta uopste nije pogledao neki mec PL BiH-a, sama kolicina neregularnosti mu je vrlo jasan i direktan odgovor na njegovo pitanje.. Depresiju gledamo na svakom koraku, gledanje utakmica PL BiH-a je extra-plus depresija.. Cak su nam i kaveze za navijace pokusali uvest. Ocekuju da im jos platis da te maltretiraju i ponizavaju. I krivac se jasno ZNA, Sud i Tuzilastvo BiH-a i njihove nerad/korupcija..Mozemo se mi svi ludi pravit i okretat glavu al ovo su cinjenice !

Okruglo pa na čoše

Pa zar je bilo šta čudno? Politika i korupcija utiče na najmanje pore društvenog života pa tako i na premijer ligu i sve druge sportove.

a u čemu talibanija

ne zaostaje

Bosanac

***

/ Najnovije