Drama u NSBiH: Šest Zmajeva ne ide u Kazahstan

2
Radiosarajevo.ba
Drama u NSBiH: Šest Zmajeva ne ide u Kazahstan
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ivaylo Petev

Pored brojnih otkaza igrača koji zbog povreda nisu mogli doći na okupljanje, selektor Ivaylo Petev ostao je danas bez još šestorice reprezentativaca kojima je uskraćena viza za ulazak u Kazahstan.

Sanjin Prcić, Elvis Sarić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović nisu dobili vize, kao i nekoliko članova delegacije.

NS/FS BiH je kao i uvijek preduzeo sve potrebne aktivnosti oko putovanja našeg tima te je zaista neshvatljivo da je čak šestorici igrača bh. reprezentacije uskraćeno izdavanje viza.

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Savez je iskoristio sve raspoložive resurse, obratili smo se i UEFA-i za pomoć a naše osoblje je do kasno sinoć pokušalo da nađe rješenje.

I pored svih napora, nismo naišli na razumijevanje Veleposlanstva Republike Kazahstan u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, te će naša selekcija danas otputovati bez pomenutih igrača.

Nogometni reprezentativci BiH sinoć su obavili posljednji trening u Butmiru pred put u Kazahstan.

Tri dana nako nutakmice sa Kazahstanom očekuje ih duel s Ukrajinom u Lvovu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije