Doktoru iz Novog Pazara na utakmici u Beogradu slomljena vilica!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovako ce biti i u BiH ...samo neka Bosnjaci glasaju za NJIHOVE.,.

izmisljena frka na SDA..na Bosnjacke politicare..na vjerske vjerodostojnike...na SVE sto ima predznak BOSNAJCKO.....to smao mahnit i corav ne vidi.RADI ovoga i ja i cijelo naselje u kojem zivim svoj glas dajemo iskljucivo SDA jer su ga u emdjuvremenu napustili SVI LOPOVI i napokon je SDA skoro pa cista..ima tu jos nekih negativnih likova..ali doki ej bila SDA , bio sma kao Bosnjak siguran...vise to nazalost nisam....

@Ovako ce biti i u BiH

Bravo. Nije bitno da li je SDA ili bilo koja druga Bošnjačka stranka. Njima je u cilju zavadit i zbunit narod u BiH da ostvare svoje planove. Nevjerovatno je koliko su prisutni na poralima i socijalnim mrežama ove države. Neumorno šire propagandu i truju omladinu.

Koel

Ovak isto misle svakom bosnjaku a sto puta gore bosnjaku iz bosne pa vi trcite vucicu ovdeee nwpismwne spremite se za klanje

Istina

Momčina je se prvi zaletio da pravi frku, a onda dobio po nj u š c i, kako i treba svakom huliganu poput njega

Nisam@Robot

Doktora je udario heroj s ledja pa je poslije odmah pobjegao, vidi se to na nekim drugim snimcima. To je to poznato Srpsko Cojstvo. Smrad.!!

Buxi

Pa pogledajte snimak, huškači zeleni, doktor se prvi zaleće da sa leđa napadne fudbalera Fon-a, nije mu uspelo,pa kad je nastalo koškanje, doca je po zasluzi dobio zaista precizan aperkat. Imate snimak na internetu, pa onda sami procenite.

zanzibar

https://youtu.be/wZwDI9wkBRI

zanzibar

pogledati 2.20.00

/ Najnovije