Dodik dao 100 miliona KM za gradnju novog stadiona u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

S A M O S R B I J A CE I G R A T

lijepe riječi su ukras

Mafija na djelu

Ovo su poslastice kurvinih sinova politicara u banana drzavi Racunajte unaprijed 50 miliona u njihovim đepovima i talu mafije. To vladajuce stranke rade vec 25 godina.

Ne_kontam

Cuj; ‘dao’. Iznedju redova: bjezite svi odavde kad Dodik ima 100 milja da da…odakle god oh uzima ili izrucuje…

Koel

Jajahhaja kaoji ublehas nemaju za kifle a da pravi stadion za 100 miliona

@Koel

A kod nas plate ogromne tako da smo prešišali Njemačku

HEPA

...neke njegove pare?..nije li on siromah kao i ove druge dvije aždahe...e moj narode,to su vaše pare...

BBB

Ova konjokradica nikad neće dati fening iz svog džepa za bilo šta , a rs nema novca za germe, a ne za gradnju stadiona !

AsAsova

NIJE ON NISTA NIKOM DAO !! To su nase pare a on ce uzet sebi dobar dio od tih 100 miliona.. Dosta ba vise podrske lopovima i kriminalcima.. Pravi naslov za vas je "Da li Dodik opravdano trosi 100 miliona KM na stadion dok sve Evropske drzave pojacavaju robne rezerve ?".. Sta ce on kome dat, moze samo ojadit okolinu, on je destruktor ko bakir i dragan..

/ Najnovije