Doček Zlatka Dalića u BiH: 'Ja sam iz maloga Livna došao na vrh svijeta'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Herceg Bosno srce ponosno

Inače

Evrostart kaže da je Hrvatska po kupovnoj moći preskočila Mađarsku i Slovačku i Rumuniju, iako je zadnja ušla u EU.

Haj bas

***<< fino blago tebi, ljubazno i kulturno, civilizovano.

071

I šta to sad znači? Šta se postiglo? Još uvijek, kao i prije 30 godina Srbija i Hrvatska vide svoj prosperitet samo i jedino u uništavanju Bosne, koja je kao država postojala mnogo prije i jedne i druge. Jedina im je sreća i ambicija poubijati sve koji vole Bosnu, valjda misle da će tako bolje živjeti. Onda se izruguju Bosni što je ovakva kakva jeste, a ruše je i ubijaju desetljećima i jedni i drugi. Izruguju se mrtvima koje su oni poubijali i upiru prstom u sve što su oni naprivili drugačijim. I onda, smiješne li tragikomedije, osuđuju ljude u Bosni koji ih mrze?!? Kao, što eto, ne legnete da vas poubijamo brate, šta se branite??!! Pa zar ne vidite da je dobro za vas da vas poubijamo, jelde?

fsjekac

***

R BiH

@ Mostar Kako crno srce ponosno a srusli most u Mostaru .Ja volim BiH i to je moja domivina a ti volis Hrvatsku a zivis u mojoj domovinu ..Odlucite se vec jednom ko ste i gdje propadate !!

Ja volim BiH, a tvoji su dosli i napravili ruglo..

@ Mostar Kako crno srce ponosno a srusli most u Mostaru .Ja volim BiH i to je moja domivina a ti volis Hrvatsku a zivis u mojoj domovinu ..Odlucite se vec jednom ko ste i gdje propadate !! ka R BiH

odgoj

ka Ja volim BiH, a tvoji su dosli i napravili ruglo.. Ko je dosao i kada , malo se raspitaj pa tek se onda javljaj? Da si starosjedioc na ovom podrucju ,imao bi siroko obrazovanje i kucni odgoj a ne kao sto si zivot sveso na krijumicarenje duvana i ostali stvari. Postenjem je vrlo malo zaradjeno u okruzenju, a nedjeljom se pravimo velikim vjernikom bez znanja prvih 10 nacela Svete knjige koje nikad niste shvatili

/ Najnovije