Djeca Harry Kanea povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

0
Radiosarajevo.ba
Djeca Harry Kanea povrijeđena u saobraćajnoj nesreći
Foto: EPA - EFE / Harry Kane

Šok za obitelj napadača Bayerna, Harryja Kanea, dok je bio na utakmici Lige prvaka protiv Arsenala u Londonu, dogodila se saobraćajna nesreća u Bavarskoj. Incident se odigrao u ponedjeljak, 8. aprila, oko 17:15 sati na državnoj cesti 2071 u blizini Schäftlarna, u okrugu Munchen, na autocesti A95.

Prema Bildu, vozač Renaulta (20) pokušao je skrenuti lijevo s autoceste i sudario se s crnim Mercedes Vitom koji je dolazio iz suprotnog smjera. U trenutku nesreće, Harryjeva djeca Louis (3), Vivienne (5) i Ivy (7) bila su smještena na zadnjem sjedištu.

Srećom, uprkos incidentu, braća i sestre su prošli s lakšim ozljedama i prevezeni su u bolnicu vozilima hitne pomoći. Policija je saopćila da su svi putnici u oba vozila, njih osmero, zadobili samo lakše povrede.

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Kane je osjetio olakšanje što su njegova djeca prošla bez ozbiljnijih povreda. Ova dobra vijest dodatno je nadopunjena njegovim golom u remiju Bayerna protiv Arsenala (2:2) u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Saobraćajna nesreća predstavlja trenutak velike brige i stresa za porodicu Kane. Uprkos tome, Harryjeva prisutnost na terenu nije narušena, a njegov fokus ostao je na sportskim obavezama.

Nadamo se brzom oporavku svih uključenih u nesreću te da će porodica Kane prevladati ovu tešku situaciju uz podršku svojih najbližih i medicinskog osoblja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije