Dinamo remizirao u Zagrebu, City i Guardiola završili posao

Radiosarajevo.ba
Dinamo remizirao u Zagrebu, City i Guardiola završili posao
Odigrano je pet utakmica Play Offa Lige prvaka, a već nakon prvih susreta plasman u grupnu fazu osigurali su fudbaleri Manchester Cityja.

Ekipa Pepa Guardiole slavila je na gostujućem terenu protiv Steaue Bukurešt rezultatom 5:0. Kun Aguero je postigao tri gola i promašio dva jedanaesterca. Mrežu Rumuna tresli su još Silva i Nolito.

Kopenhagen je na svom terenu upisao minimalni trijumf protiv kiparskog APOEL-a rezultatom 1:0. Jedini pogodak djelo je Pavlovića. Borussia Mönchengladbach je na gostujućem terenu slavila protiv Young Boysa s 3:1. Gosti su poveli preko Raffaela, a izjednačio je Sulejmani. Hahn je ponovo donio vodstvo Borussiji, da bi konačnih 3:1 autogolom postavi Rochat.

Ajax je u Amsterdamu remizirao s Rostovom. Gol za domaće postigao je Klassen, dok je za goste precizan bio Noboa. Zagrebački Dinamo je remizirao na svom terenu sa Salzburgom. Za domaće je pogodio Rog, a za goste Lazaro. Amer Gojak je odgledao susret s klupe za rezervne igrače.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije