Dimna zavjesa na početku utakmice na Grbavici

1
Radiosarajevo.ba
Dimna zavjesa na početku utakmice na Grbavici
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Grbavica

Utakmice koje su počele u 15.00 sati kompletirano je 17. kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a sastali su se Željezničar – Radnik i Borac – Rudar.

Plavi su dočekali Radnik na Grbavici i traže izlazak iz rezultatske krize nakon tri uzastopne utakmice bez pobjede u domaćem prvenstvu, a treneri Tomislav Ivković i Velibor Đurić odabrali su početnih 11.

Kao i obično, tako i ovaj put na Grbavici nije moglo proći bez dimne zavjese. Navijači su i ovaj put na samom početku utakmice zapalili baklje. No, čini se da utakmice ide bez problema.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

U sastavu su:

FK ŽELJEZNIČAR: Bender, Kosorić, Vrhovac, Blažević, Malić, Crnčević, Mujezinović, Mekić, Bojo, Gasal, Juričić. Rezerve: Muftić, Zec, Zdunić, Hrelja, Drina, Beća, Duraković, Kočević, Bekrić.

FK RADNIK: Hodžić, Šubert, Ristanović, Vasić, Urošević, Blagojević, Popara, Pantelić, Todorov, Hasukić, Šarić. Rezerve: Mitrović, Nikić, Batar, Sušić, Motika, Gajić, Došlo, Tahrić, Marković, piše Sport Centar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije