Derbi na Pecari: Široki Brijeg i Željezničar žele se iskupiti za poraze

Radiosarajevo.ba
Derbi na Pecari: Široki Brijeg i Željezničar žele se iskupiti za poraze

Nedjeljnim utakmicama bit će kompletirano 7. kolo Premijer lige BiH u fudbalu. Najzanimljiviji susret igra se na Pecari gdje će Široki Brijeg dočekati ekipu Željezničara.

Oba tima žele se iskupiti navijačima za poraze u posljednjim susretima. Širokobriježani su pretprošle subote teško poraženi na Tušnju, dok su "Plavi" upisali dva uzastopna neuspjeha – u prvenstvu od Mladosti, te u kvalifikacijama za Ligu Europe od izraelskog Maccabija iz Haife.

MOZZART kladionica danas vam daje vrlo zanimljivu ponudu, odlučite li zaraditi na ovom meču.

Favorita nema, pa su kvote skoro pa izjednačene.

Ukoliko smatrate da će pobijediti Široki, kvota je 2.70, dok je kvota na pobjedu Željezničara 2.80. Odlučite li se za neriješen rezultat, kvota je 2.85.

Tuzla City na Tušnju dočekuje Radnik i pobjedom bi se puleni puleni Zlatana Nalića uključili u borbu za vrh tabele.

S druge strane, Bijeljinci su jedini klub u Premijer ligi BiH koji još nije zabilježio pobjedu. 

Zavirite li u ovu ponudu MOZZART kladionice, naći ćete da su Tuzlaci apsolutni favorit, pa je kvota na njih 1.75. Kvota na Radnik je 4.80, dok je kvota na meč bez pobjednika 3.35.

Najzad, Krupa dočekuje Slobodu u utakmici koja ima veliki značaj za oba tima. Krupa bi pobjedom pobjegla iz zone ispadanja i izjednačila se sa Slobodom, dok bi trijumf gostiju "Crveno-crne" lansirao u gornji dio tabele.

I ovaj meč lijepa je prilika za zaraditi u MOZZART kladionicama. Smatrate li da bi Krupa mogla odnijeti pobjedu, kvota koja se nudi je 2.25, dok je kvota na Tuzlake 3.30. Očekujete li neriješen rezultat, kvota na ovo je 3.00.

Raspored: Krupa – Sloboda (16.30), Široki Brijeg – Željezničar (18), Tuzla City – Radnik (20).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije