Demirović nakon poraza od Ukrajine: Skupljam snagu prvo sebi da priznam pa onda i svima ostalima...

0
Radiosarajevo.ba
Demirović nakon poraza od Ukrajine: Skupljam snagu prvo sebi da priznam pa onda i svima ostalima...
Foto: Screenshot/Instagram / Ermedin Demirović

Rana koju je Ermedin Demirović, fudbaler iz Bosne i Hercegovine, doživio nakon poraza u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo od Ukrajine još uvijek peče.

Naša selekcija je držala prednost sve do 85. minute, ali tada su Ukrajinci postigli dva gola u samo tri minute, što je srušilo naš tim kao kulu od karata.

Demirović je izrazio svoje razočaranje putem Instagrama, još jednom pokazujući koliko ga je taj poraz pogodio.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Sada se oglasio na svom Instagram profilu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Od četvrtka skupljam snagu, prvo sebi da priznam, pa onda i svima ostalima, da nismo uspjeli, a toliko smo željeli. Imam osjećaj da se taj nesretni poraz nije desio, dok ne izgovorim to naglas, ali nažalost, desio se i to na jako bolan način.

Ne idemo na toliko željeni EURO, što mi itekako teško pada, pogotovo jer se igra u Njemačkoj, zemlji u kojoj i sam igram. Kao pojedinac sam dao sve što sam mogao, kao ekipa također, ali nekada je potrebno i malo sreće, a mi je definitivno već odavno nemamo!

Oglasio se Denis Huseinbašić:  'Bila mi je čast, idemo dalje'

Oglasio se Denis Huseinbašić: 'Bila mi je čast, idemo dalje'

Tuga i očaj, smjenjuju se u mojim mislima, jer mi je žao što nismo usrećili naš narod, što nismo uspjeli izdržati i zajedno slaviti sa navijačima. U cijelom ovom očaju, ipak me tješi jedna stvar, pokazali smo da možemo, da znamo, da želimo i uz podršku navijača, vjerujem da ćemo i uspjeti.

Vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Volim te Bosno i Hercegovino, kako god završilo, jer moja si jedna, jedina", napisao je Demirović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije