David Luiz: Šest ili sedam timova pretenduje na naslov prvaka Engleske

AA
David Luiz: Šest ili sedam timova pretenduje na naslov prvaka Engleske
Twitter / David Luiz
Defanzivac londonskog Chelsea David Luiz izjavio je danas da će u sezoni koja predstoji u Premier ligi biti velika borba za osvajanje trofeja.

"Biće izuzetno teško, predstoji nam velika borba. Nije stvar samo o otvaranju sezone, završnica je još i važnija. U Premier ligi ima jako dobrih timova, ove sezone tu je bar šest ili sedam ekipa koje bi mogle osvojiti trofej. Za nas je najvažnije da popravimo nedostatke od prošle sezone jer ćemo ove sezone uz Ligu prvaka igrati znatno veći broj utakmica", rekao je Brazilac u dresu aktuelnog šampiona Engleske.

Antonio Conte, italijanski stručnjak na klupi "plavaca", je izjavio kako će predstojeća sezona biti teška i neizvjesna u rezultatskom smislu.
Antonio Conte - undefined

Antonio Conte

"Tim je prije početka prošle sezone bio deseti na tabeli. U svakom igraču je bilo revolta i motivacije. Svi su željeli da to poprave. Sada je novi momenat, branimo titulu i uz to igramo Ligu prvaka. Vjerujem svojim igračima i zahvaljujem im još jednom za izuzetnu prošlu sezonu", rekao je Conte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije