MLS / David Beckham želi najveće zvijezde u svom novom klubu: Messi na listi želja

19. 11. 2019. u 13:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 19

David Beckham odlučio je sastaviti ekipu od najvećih nogometnih zvijezda za debi svog Inter Miamija u MLS-u.

Slavni Englez još nijednu veliku zvijezdu nije uspio nagovoriti na odlazak iz Europe u SAD, a sad se spominje da je dovođenje Luke Modrića najrealnija opcija.

"Modriću je pristupio jedan od vlasnika Inter Miamija te ga želi odvesti ondje da odigra svoje posljednje godine karijere. Real Madrid bi ga pustio da ode jer će nakon ljeta imati 35 godina", rekao je Eduardo Inda, urednik španskog portala Okdiario.

Američki mediji pišu da se dovođenje Modrića čini najvjerojatnijim, dok Beckhamove želje Lionel Messi i Luis Suarez nisu realne u ovom trenutku iako bi se Barcelona uskoro mogla riješiti Suareza te iako Messi u ugovoru s katalonskim klubom ima opciju da može bez odštete otići izvan Europe.

Otkriveno je kako su na popisu Beckhamovih želja i Mario Mandžukić, David Silva i Javier Mascherano. Uz igrače, bivši engleski nogometaš užurbano traži i trenera koji će voditi Inter Miami u debitantskoj sezoni.

Ranije je novi klub doveo Matiasa Pellegrinija i Juliana Carranzu iz argentinske lige za 15 miliona eura. U ekipi su još Grant Lillard, Victor Uloa, Jay Chapman i Jerome Kiesewetter, svi dovedeni iz američkih klubova.

Inter Miami debitirat će u MLS-u u martu 2020. godine.

NEMA KOMENTARA