Danas nas čeka fudbal - od Lige 1, preko Serije A, sve do Bundeslige

1
Promotivni tekst
Danas nas čeka fudbal - od Lige 1, preko Serije A, sve do Bundeslige
Foto: Mozzart Sport / Ilustracija

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas. Igrat će se utkamice Lige 1, Serie A, Superlige, Bundeslige.

PSG – ANGERS, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Poslije lošeg starta PSG je konsolidovao redove i dobio prethodne tri utakmice. Anges je od pet odigranih dobio tri i dvije izgubio. Na gostovanju u Parizu nema čemu da se nada, PSG je dobio posljednjih osam odmjeravanja, a prethodno prije godinu dana rezultatom 4:0.

Kvota na PSG iznosi 1.16, a na Angers iznosi 16.0

FIORENTINA – SAMPDORIA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Fiorentina je sezonu otvorila pobjedom nad Torinom (1:0), ali je uslijedio poraz od Intera na gostovanju od 4:3. Sampdoria je izgubila oba uvodna meča. Ako je i poraz od Juventusa na gostovanju sa 3:0 bio donekle očekivan, onaj od Beneventa kod kuće svakako nije (2:3). Njihov prethodni duel Sampdorija itekako pamti jer je tada na svom terenu pregažena od Viole sa 5:1. Golove bi mogli da gledamo i ovog puta, na pretodnih deset duela bilo ih je na obe strane.

Kvota na Fiorentinu iznosi 1.73, a na Sampdoriu iznosi 5.10.

UNION BERLIN – MAINZ, 20.30

(Fudbal, Njemačka 1)

Union Berlin je u prvom kolu izgubio od Augzburga na gostovanju sa 3:0, ali je dobio veliku dozu samopouzdanja poslije remija na gostovanju M’gladbahu u drugom kolu (1:1). Mainzu će po svemu sudeći i ovu sezonu provesti u donjem dijelu tabele. Takav scenario nagovijestio je ubjedljivim porazima od Laipciga (3:1), a zatim i od Stutgarta kod kuće (1:4). Njihov duel u maju na ovom terenu završen je bez pobjednika (1:1), prije toga Union je kao gost bio bolji 2:3.

Kvota na UNION BERLIN iznosi 2.25, a na MAINZ iznosi 3.20.

ANTWERP – MECHELEN, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Od prethodnih pet utakmica Antwerp je izgubio samo jednu i trenutno je u seriji od tri meča bez poraza od kojih je posljednja pobjeda protiv Kortrajka na gostovanju sa 3:1. Mechelen je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza pošto je u prošlom kolu savladao Sint Truiden na svom terenu sa 2:0. Njihovi dueli su tradicionalno veoma tvrdi kada se odigravaju na stadionu Antwerpen, a domaćin je u njima primio gol samo na jednom od prethodnih šest odmjeravanja.

Kvota na Mozzart kladionici na Antwerp je 1.95, a za Mechelen je 3.90.

COVENTRY – BOURNEMOUTH, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Coventry je poslije tri odigrana kola ostvario šarenolik učinak. Najprije je poražen od Bristola, potom je dobio Queens Park Rangers kod kuće, i odigrao meč bez golova sa Barnsley na gostovanju. Bournemouth bio nešto uspješniji. Savladao je Blacburn i Norwich City na svom terenu, i remizirao sa ekipom Middlesbrough u gostima. Njihov posljednji međusobni susret datira iz 2013. kada su oba tima igrala u trećoj diviziji i tada je Koventri u dva navrata bio bolji.

Kvota na Coventry iznosi 3.35, a na Bournemouth iznosi 2.20.

GAZLANTEP – TRABZON, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Gazlantep je bez pobjede u prva tri kola, ali nije tako loš budući da je uspio vezano da izvuče dva remi ishoda sa Karagumrukom i Goztepe. Zajednički su GG4+ ishodi na svim utakmicama od početka šampionata, što je u prva tri kola dva puta dolazilo i na Trabzon. Ovaj tim je posljednji susret riješio dobitno igrajući protiv Malatyspor. Moglo bi biti tvrdo, uz napomenu da je Trabzon dobio jedan međusobni meč prošle sezone, a da je na posljednjem u martu mjesecu na ovaj par došao X.

Kvota na Gazlantep iznosi 2.90, a na Trabzon iznosi 2.40.

Kladionica MOZZART je pripremila i ukupnu ponudu na fudbal tokom vikenda. Pogledaj utakmice ili odigraj online u Mozzartu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije