Danas na teren izlaze brojni Zmajevi: Evo kada igraju Džeko, Dedić, Tabaković i mnogi drugi

0
Radiosarajevo.ba
Danas na teren izlaze brojni Zmajevi: Evo kada igraju Džeko, Dedić, Tabaković i mnogi drugi
Foto: Facebook / Edin Džeko

U nedjelju, 27. oktobra, brojni reprezentativci Bosne i Hercegovine će nastupiti za svoje klubove.

U Njemačkoj, u 13:30, Ermin Bičakčić će se naći na terenu sa ekipom Eintracht Braunschweig, koja igra protiv Münstera u 2. Bundesligi. Kasnije, u 19:30, Haris Tabaković će pokušati donijeti bodove Hoffenheimu u meču protiv Heidenheima u najjačoj njemačkoj ligi.

U Turskoj, Kenan Pirić će braniti boje Alanye u 14:00 kada se sastaju s Antalyasporom. Od 17:00, Edin Džeko će predvoditi Fenerbahçe u susretu protiv Bodruma, nadajući se da će svojim iskustvom pomoći ekipi da zabilježi važnu pobjedu.

Misterija koja traje skoro 30 godina: Otpjevao najtužniju pjesmu pa nestao

Misterija koja traje skoro 30 godina: Otpjevao najtužniju pjesmu pa nestao

Austrija je također domaćin našim reprezentativcima, gdje Amar Dedić igra za Salzbnurg protiv Wolfsberger u 14:30. U istom prvenstvu, u 17:00, na terenu će biti Jusuf Gazibegović, Emir Karić i Arjan Malić, koji će igrati za Sturm protiv LASK-a.

U Italiji, Milan Đurić nastupa za Monzu u 15:00 u meču protiv Venezie, dok će u Hrvatskoj Nail Omerović za Osijek igrati važnu utakmicu protiv Dinama u 16:00.

U Švicarskoj se od 16:30 sati igra utakmica u kojoj će se sastati Zurich u kojem nastupa Nikola Katić i Servette našeg Miroslava Stevanovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije