Cristiano Ronaldo uživa na privatnom otoku u luksuznom odmaralištu

1
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo uživa na privatnom otoku u luksuznom odmaralištu
Foto: Screenshot/Instagram / Cristiano Ronaldo šeta plažom sa svojom djecom

Portugalski reprezentativac i zvijezda Al Nassra Cristiano Ronaldo podijelio je nekoliko snimaka s odmora svoje porodice na privatnom otoku u Saudijskoj Arabiji.

Nogometna zvijezda, njegova partnerica Georgina Rodríguez i njihova djeca borave u otmjenom St. Regis Red Sea Resortu na otoku Ummahat, a prema fotografijama i video zapisima koje je par podijelio ovog vikenda, svoje dane provode na plaži.

"Close to heaven" - "Blizu raja" - napisao je Ronaldo na Instagramu uz objavu u kojoj on i četvero djece, 6-godišnji blizanci Eva i Mateo, 6-godišnja kći Alana Martina i jednogodišnja kći Bella, šetaju zadivljujućom plažom. Na snimci je nedostajao njegov najstariji sin, 13-godišnji Cristiano Jr.

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Podsjećanja radi, Cristirano Ronaldo je odigrao preko 1200 utakmica u karijeri i zabio 879 golova. Najbolji je strijelac u historiji nogometa i uz to je jedan od najtrofejnijih s 33 pehara i brdo individualnih priznanja. Oborio je brojne rekorde tokom bogate karijere koja i dalje traje u 40. godini života.

Sve je to napravio Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih nogometaša u historiji. Pod 'stare dane' uživa u Saudijskoj Arabiji gdje zarađuje 200 miliona eura (390 miliona KM) godišnje i sve se vrti oko njega. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije