Cristiano Ronaldo postao YouTuber: Za samo 24 sata potpuno uništio rekord MrBeasta

0
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo postao YouTuber: Za samo 24 sata potpuno uništio rekord MrBeasta
Foto: Screenshot / Youtube / Ronaldo i Georgina

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo otvorio je zvanični YouTube kanal.

Na Ronaldovom kanalu pod nazivom UR · Cristiano trenutno je objavljeno 12 video-snimaka, a na njega je pretplaćeno skoro 35 miliona korisnika ove platforme.

U opisu kanala piše samo da je u pitanju njegov zvanični nalog, i pozvao je posjetioce da se pretplate uzvikom "SIUUUbscribe", gde je s rječju "Subscribe" spojio svoj, sada već čuveni, usklik prilikom proslavljanja gola.

Svaka čast: Klub mu dao otkaz zbog podrške Palestini, on dobio tužbu i novac donira djeci u Gazi

Svaka čast: Klub mu dao otkaz zbog podrške Palestini, on dobio tužbu i novac donira djeci u Gazi

Što se tematike tiče, možemo vidjeti snimke u stilu pravih youtubera - od fudbalskih izazova u kojima učestvuje i njegov sin, pa do igre sa partnerkom Georginom, gdje otkrivaju tajne iz svog privatnog života.

Taj video s Georginom, na primjer, objavljen je u četvrtak, a već ima 28 miliona pregleda.

Uz to je s 20 miliona pretplatnika u samo 24 sata potpuno uništio rekord najpopularnijeg youtubera MrBeasta.

Kako prenosi UNILad, filantropu Jimmyju Donaldsonu, zvanom MrBeast, trebalo je 132 dana da dosegne 10 miliona pretplatnika, u kojem trenutku je postao najbrži YouTuber koji je dostigao tu prekretnicu.

Ronaldo je to uspio za manje od 12 sati. U to vrijeme je generirao toliko pretplatnika, ali... tehnički su mu bila potrebna 44 dana da dosegne 10 miliona pretplatnika, budući da je njegov račun otvoren 8. jula.

U nešto više od jednog dana prikupio je više od 40 miliona pregleda na 12 videozapisa koje je prenio na svoj kanal UR · Cristiano, gdje je obožavateljima pružio sjajan uvid u svoj život, porodicu i način razmišljanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije