Cannavaro pitao Ronalda je li bolji od Cristiana

Radiosarajevo.ba
Cannavaro pitao Ronalda je li bolji od Cristiana
Foto: EPA-EFE / Ronaldo ili Cristiano

Zbo pandemije koronavirusa i boravka u svojim kućama u posljednje vrijeme sve je popularniji trend među sadašnjim i bivšim fudbalerima razgovor preko Instagrama.

Tako su u live streamu razgovarali slavni Talijan Fabio Cannavaro i legendarni brazilski nogometaš Luis Nazario da Lima Ronaldo, za mnoge najbolji igrač u historiji.

Glavna tema bila je debata tko je bolji - portugalski Ronaldo ili brazilski, a raspravu je otvorio Cannavaro, piše Index.hr.

"Govori se puno o Cristianu Ronaldu. Iako je mnogo napravio u svojoj karijeri, puno ljudi misli da si ti pravi 'Fenomen' (nadimak Brazilca je Il Fenomeno )", rekao je najbolji igrač svijeta 2006. i prvak s Italijom.

Pojašnjenje je stiglo s druge strane linije.

"Cristiano ne bi volio čuti da sam ja pravi Ronaldo, nemojte mu to govoriti. Ne možemo se usporediti. Cristiano će uvijek biti smatran jednim od najboljih u povijesti zbog svega što je napravio. Isto kao i Messi", rekao je Ronaldo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije