Busquets upozorava: Moramo dovesti pojačanja

Radiosarajevo.ba
Busquets upozorava: Moramo dovesti pojačanja
Sezona 2017/2018. za Barcelonu nije počela dobro. Prvo im je PSG u najvećem transferu u historiji fudbala "oteo" Neymara, da bi desetak dana kasnije u prvom El Clasicu sezone na Camp Nou Real Madrid slavio s 3:1.

Nakon utakmice veznjak Barcelone Sergio Busquets poručio je da su njegovom klubu potrebna pojačanja.

"Ne govorim to zbog poraza od Reala i ovog rezultata, ali mi jednostavno moramo dovesti neko pojačanje", rekao je Busquets.

Barcelona mora krenuti u akciju. Najveća Valverdeova želja je Philippe Coutinho i čini se da su Katalonci spremni da plate 100 miliona eura i u suprotnom pravcu pošalju Andre Gomesa. Da li će na kraju Liverpool popustiti i prodati Brazilca saznat ćemo uskoro. Paulinho će potpisati ugovor u četvrtak, a još jedna želja je Ousmane Dembele.

Dembele želi u Barcelonu, a Borussija ga je suspendovala jer se nije pojavio na treningu. Milioneri su spremni da prihvate ponudu Katalonaca, ako ona bude oko 130 miliona eura. Trenutno ekipa s Camp Nou stadiona za Francuza nudi 100 miliona eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije