Bura na mrežama zbog božićne čestitke Zlatana Ibrahimovića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tikvan

Vi kao portal stvarno nemate nikakve etike. Vas naslov na ovakvu sliku na katolicki praznik je "Nevjerovatan je". Ne, grijesite, vi ste nevjerovatni. I fasisti. A da je neko dirnuo u Ramazan, da li bi bio nevjerovatan? Bas ovakvi postupci i proizvode Dodike. Crkva bi vas trebala tuziti!

Senka Ibrisimbegovic

Krkan.

grarrfrdt

Kada ture leči komplekse ;)

Duduk

Tako dijaspore patriote pokazuju svoju kulturu. Džaba ti milioni. Krkan je krkan, da nije bilo rata on bi čuvo ovce i tuko bi se po vašeru

AB

Zašto bura. To je odraz svačije kulture. Cestit Božić svim rimokatolicima !

covjek objasnio

Ibra je samo objasnio sta misli o komercijalizaciji blagdana Bozica i svim ispraznim i licemjernim cestitkama putem drustvenih mreza i javnog medijskog prostora... nikad manje vjere a vise vjernika i lopovluka... Ibra nikad nije bio licemjeran za razliku od svih vas, vjernika po potrebi i na baterije, duracell vjernici!

kikirez

Ne treba mu to,makar zbog majke katolkinje.Ali eto,on hoce da ispadne poseban u svemu.Tjerac lopte.

Eubacterium eligens

Primitivac bio i ostao

SS BOSNJAK

Zato je postujem HIĆU,on je legenda i covjek koji je tjeo ocistit postenu ljudsku rasu od otpada,lopova,đabalebaca i prosjaka.al mi nije jasno sto je mrzio jevreje oni vole radit i uredni su u zivotu.

kinez

A STO NIJE TO POKAZAO ZA BAJRAM ILI MUHAMEDU?? NEBI GA BILO NA OVOJ ZEMALJSKOJ KUGLI.KOJ BOSNJACKO SVEDSKI PARIP.FUJJJJJJJJJJJJJ

Katy

Uvijek je bio odvratan , a ovo samo potvrdjuje njegov primitivizam. Prava balkanska seljacina , a to potvrdjuje stalno Nadom Topcagic i ovakvim ispadima. Ima jos puno ateista, ali ne vrijedjaju vec ljudi fino cestitaju ili sute. Ali ko visoko leti nisko pada.

Olivera

Komad budaletine

Olivera

Nogometni savez ovo mora strogo kazniti, novčano. Vidjet ćeš onda kako će se ponašati. Stoka. Možeš imati sva blaga svijeta, ali sirovina ostaje sirovina

Gipsy

Njemu je religija uništila državu pa je morao postati Šveđanin a on mrzi bit Šveđanin. U pravu je. To su Sotone u mantijama.

/ Najnovije