Bruno Akrapović ljut na igrače: 'Očito imamo posla s gospodom koja bira utakmice'

0
Radiosarajevo.ba
Bruno Akrapović ljut na igrače: 'Očito imamo posla s gospodom koja bira utakmice'
Foto: FK Željezničar / Bruno Akrapović

Trener Željezničara, Bruno Akrapović, bio je vidno nezadovaljan zalaganjem svojih igrača na utakmici u Ugljeviku protiv Zvijezde 09, gdje su Plavi pretrpjeli 11. gostujući poraz ove sezone.

Nakon meča je najavio oštre mjere, rekavši kako je očito da ima posla s igračima koji biraju utakmice, te da pred punim stadionom igraju mnogo bolje.

"Iz jedne naivnosti, iz amaterske reakcije kako kod prvog kola, tako i kod drugog, dođemo u situaciju da ne znamo šta više. Očito da imamo posla s gospodom koja bira utakmice, koja pred kulisom i dobrim stadionom umije da ispuni očekivano i zadatke koje dajem, a da onda biraju kada da podignu ručnu", rekao je Akrapović i nastavio:

Shakira oslobođena svih optužbi za neplaćanje poreza

Shakira oslobođena svih optužbi za neplaćanje poreza

"Mislim da je vrijeme da to promijenim, da ćemo imati neke drastične mjere koje neće da im se svide. Prvi je put da napadam ekipu, ali mislim da je potreban čvršći govor u kabini. Donijet ćemo mjere koje će biti nepopularne", izjavio je Akrapović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije