Bosanac u problemima: Ostavku Salihamidžića nakon poraza Bayerna traži čak i slavna manekenka

0
Radiosarajevo.ba
Bosanac u problemima: Ostavku Salihamidžića nakon poraza Bayerna traži čak i slavna manekenka
Foto: Der SPORTBUZZER / Heidi Klum protiv Salihamidžića

Nakon što je Bayern Munich zabilježio poraz od Leipziga (1:3) na Allianz Areni, njemačkom timu prijeti prva sezona bez naslova prvaka.

Zbog toga su odgovorni kluba iz glavnog grada Bavarske ponovno bili na meti kritika.

Brojni navijači Bayerna traže ostavku sportskog direktora Hasana Salihamidžića i klupskog šefa Olivera Kahna.

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste da da se ovim povodom oglasila i poznata manekenka Heidi Klum, koja je dala jasan stav vezan za izbacivanje Salihamidžića iz Bayerna.

Iako nije poznato da je Heidi Klum velika obožavateljica nogometa, ona je u subotu, 20. maja, uz svog supruga Toma Kaulitza bila na tribinama Allianz Arene i vidjela je poraz Bayerna.

Hertha ispala iz Bundeslige

Hertha ispala iz Bundeslige

Bivši njemačka top manekenka na Instagramu je objavila snimku supruga kako glasno pjeva himnu Bayerna na početku utakmice. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka koji je označio kraj utakmice, njih oboje je bilo frustrirano.

Klum je na Instagramu objavila video prilog u kojem se čuje kako traži izbacivanje sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića.

"Zapravo, Hasan bi trebao otići! Ups, jesam li sad to rekla?! Oh, oprosti!", objavila je u drugom videu na Instagramu koji možemo vidjeti samo na 24 sata.

Sam Salihamidžić je nakon utakmice komentarisao svoj mogući odlazak na ljeto iz kluba.

"Sve odluke su donesene za FC Bayern prema našem najboljem saznanju i uvjerenju. Radim svoj posao 24 sata sedmično i uvijek pokušavam dati sve od sebe", kazao je Salihamidžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije