Bosanac sa švedskim pasošem sam sebi čestitao rođendan i kupio Ferrari: 'Sretan rođendan, Zlatan'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koliko knjiga procitao u zivotu?

............

Sjedi 1

............ ka Koliko knjiga procitao u zivotu? Pise se; Koliko JE

Sretan rodjendan..

..Haaakala..

moj komentar

Haj ba viśe s njim *****tite nas

Gost_Radio_Sarajeva

Hvala, mada nije danas, a nisam ni Zlatan.

Prolaznik

I na kraju će nestati i biti oživljen na Danu kad mu uopšte ovosvjetska bogatstva neće ništa značiti, pa ćemo tek onda vidjeti koliko je zapravo velik ili ne.

Nije Sretan rođendan, Zlatan

Nego - Sretan rođendan, ZlatanE Vokativ nema u engleskom, ali vokativ postoji u regionalnim jezicima. Pismenost Radiosarajevo.ba

Zivot

I na kraju će nestati i biti oživljen na Danu kad mu uopšte ovosvjetska bogatstva neće ništa značiti, pa ćemo tek onda vidjeti koliko je zapravo velik ili ne. ka Prolaznik Je ono sto se pamti i kada bude umirao imace ce se cega sjecati jer se kraljevski nazivio a ti ces otici tuzan i jadan kao sto si i sada i niko nece znati ni da si postojao,to je velika razlika.

Ovi naucili pravopis od Rokera sa Moravu

>>Nego - Sretan rođendan, ZlatanE Vokativ nema u engleskom, ali vokativ postoji u regionalnim jezicima. Pismenost Radiosarajevo.ba ka Nije Sretan rođendan, Zlatan<<

Ne i u telegrafskom stilu naslova. Naucit ces...

>>Pise se; Koliko JE ka Sjedi 1<<

Ja1

I na kraju će nestati i biti oživljen na Danu kad mu uopšte ovosvjetska bogatstva neće ništa značiti, pa ćemo tek onda vidjeti koliko je zapravo velik ili ne. ka Prolaznik Jel stvarno postoje ljudi koji vjeruju u ove ublehe? Kako mislis provesti vjecni zivot a da ti ne postane dosadno?

/ Najnovije