Borac smijenio drugog trenera u svega tri sedmice

0
Radiosarajevo.ba
Borac smijenio drugog trenera u  svega tri sedmice
Foto: FK Borac / Milinković dobio otkaz poslije svega 20 dana

FK Borac odlučio je da smijeni drugog trenera u svega tri sedmice.

Nakon Marka Maksimovića otkaz na klupi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine dobio je i njegov nasljednik Zoran Milinković.

Kap koja je prelila čašu u slučaju Milinkovića je debakl prije dva dana od Zrinjskog u Premijer ligi. Plemići su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci slavili sa 5:1.

'Sarajevo zaslužuje najbolje': Novi tramvaji voze gradom, ministar objavio i snimak

'Sarajevo zaslužuje najbolje': Novi tramvaji voze gradom, ministar objavio i snimak

"FK Borac obavještava javnost da Zoran Milinković više nije šef stručnog štaba, a odluka o raskidu saradnje donesena je nakon detaljne analize postojeće situacije u klubu.

Članovi FK Borac održali su sastanak sa šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem usmjerenim na pronalaženje načina za izlazak rezultatske krize, a međusobni zaključak je da bi promjena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub.

Nakon susreta, uz obostranu želju da se FK Borac vrati pobjednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je raskid saradnje sa Zoranom Milinkovićem kome želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere", saopćeno je iz Borca.

Treba očekivati da će Banjalučani vrlo brzo imenovati njegovu zamjenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije