Bomba iz Katalonije: Lionel Messi u pregovorima s Barcelonom?

1
Radiosarajevo.ba
Bomba iz Katalonije: Lionel Messi u pregovorima s Barcelonom?
FOTO: Facebook / Lionel Messi

Legenda argentinske reprezentacije Lionel Messi mogao bi naredne sezone zaigrati opet za Barcelonu, klub u kojem je proveo 17 godina prije nego što je 2021. godine otišao u PSG. 

Kako javlja poznati sportski novinar Fabrizio Romano, danas je prvi put potvrđen kontakt između Barcelone i Lionela Messija o povratku igrača u klub ovo ljeto. 

Rafa Yuste, potpredsjednik Blaugrane, rekao je kako je bilo razgovora s Argentincem. Nije otkrio previše detalja, ali je uradio dovoljno da se navijači Barce sada definitivno mogu nadati povratku svog najboljeg igrača u historiji. 

Povratak Čapljixa: Ponovo dominira područjem oko Miljacke u centru Sarajeva

Povratak Čapljixa: Ponovo dominira područjem oko Miljacke u centru Sarajeva

Yuste je još dodao kako Messi voli Barcelonu, kao i njegova porodica, i da će u klubu tražiti prave uslove da se on vrati na Spotify Camp Nou. 

Messi je do 1. juna pod ugovorom s PSG-om. Iako se dugo vremena očekivalo da će u Parizu i ostati, ovo bi mogao biti veliki preokret, te bi Messi mogao biti odličan komplement fantastičnoj mladoj ekipi koja se gradi u Barceloni. 

🚨🔵🔴 | 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Lionel Messi Barcelona vice president Rafa Yuste has confirmed for the first time the contacts to...

Posted by Fabrizio Romano on Friday, March 31, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije